ANLÆGSVEJ, GORMSVEJ, THYRASVEJ OG HARALDSVEJ

Projektet

Ringsted Forsyning arbejder med separatkloakering af vand og spildevand på de 4 veje, samt etablerer fjernvarme på Thyrasvej, i perioden 2019-2020.

Vand
Der etableres nye vandledninger i vejene på Anlægsvej, Haraldsvej, Thyrasvej og Gormsvej. Vandstik udskiftes efter behov fra hovedledning og frem til skel.

Fjernvarme
Der etableres nye fjernvarmeledninger på Thyrasvej. Fjernvarmestik udskiftes efter behov fra hovedledning og helt ind til ejendommen.

Separatkloakering
I dag føres regnvand fra veje og tagflader i samme rør som spildevandet fra boligens køkken, toiletter osv. Når kloakkerne renoveres, bliver regnvand og spildevand skilt ad, så det i fremtiden løber i hvert sit ledningssystem.

Vi lægger en ny stor regnvandsledning i vejen, som bedre kan klare fremtidens store regnskyl. De gamle fællesledninger, hvor regnvand og spildevand løber i samme rør, renoveres eller udskiftes, og vil i fremtiden kun føre spildevand.
Alle ejendomme får et nyt regnvandsstik ført ind på grunden. Det gamle kloak-stik udskiftes/renoveres efter behov og bliver frem over et spildevandsstik.

Status på projektet

Hovedkloakken på Anlægsvej er udført. Etablering af skelbrønde er lige begyndt

Vandledning + stik på Anlægsvej, Haraldsvej og Thyrasvej er udført med undtagelse af 1 på Thyrasvej. På Gormsvej mangler der et enkelt stik – hovedledningen er udført.

Fjernvarme i Thyrasvej mangler fortsat tilkoblingen til Prinsessevænget – Dette udføres i uge 38/39

Projektledelse

Ringsted Forsyning
Michael S., Ingeniør og projektleder
Email: msim@ringstedforsyning.dk 

Rådgiver
Lyngkilde
Robin L., Afdelingsleder

Entreprenør
Gorm Hansen
Thomas N., Entreprenør og projektleder
Hjemmeside: www.gorm-hansen.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær først med de nyeste opdateringer og information om projektet.
Vi undsender et nyhedsbrev ca. 1 gang om måneden fra anlægsarbejdet startes op i sommeren 2019, til det afsluttes i foråret 2020.

Nyhedsbreve

Nyhedsbrev nr. 1: “Velkommen til nyhedsbrevet om projektet

Nyhedsbrev nr. 2: “Vi holder tidsplanen

Nyhedsbrev nr. 3: “Opdateringer for gravearbejdet – fjernvarme er etableret på Thyrasvej”

 • Billede af en håndholdt smartphone fra pexels.com

  E1500 ledning

  E1500 ledning strømpeforet Har du set en strømpeforing, fra start til slut?  Nu har du chancen. Vi har i forbindelse med renovering og strømpeforing af en stor kloakledning, fået lavet en timelaps [...]

 • vand hældes i glas billede fra pexels.com

  KALKKNUSER VIGERSTED

  Kalkknuser opsættes Vigersted Vandværk Hos Ringsted Forsyning er det vigtigt at undgå brug af kemi for at blødgøre vandet.  Efter et testforsøg i Vigersted, har vi nu besluttet at afprøve Kalkknuseren i [...]

 • pige drikker vand fra et glas fra pexels.com

  KALKKNUSER RINGSTED

  Kalkknuser opsættes på Havemølle og Tystevad vandværk Hos Ringsted Forsyning er det vigtigt at undgå brug af kemi for at blødgøre vandet.  Efter et testforsøg i Vigersted, har vi nu besluttet at [...]

KONTAKT VORES KOMMUNIKATIONSANSVARLIGE

Tlf: 69 89 80 24

E-mail

vandlogo i hvid

VAND

I Ringsted Vand er vandet stadig så rent, at vi ikke behøver at underkaste det kemisk behandling, før det sendes ud til forbrugerne.

Læs mere her
Spildevandslogo i hvid

SPILDEVAND

Når du skyller ud i toilettet, tager dit morgenbad eller hælder kartoffelvand i vasken, bliver vand til spildevand.

Læs mere her
Fjernvarmelogo i hvid

VARME

Fjernvarme er en af de energiformer, vi har, der skaber mindst forurening. Få gode råd til et fornuftigt varmeforbrug her.

Læs mere her