Design

Vores visuelle identitet

Ringsted Forsyning fik i sommeren 2019 en egentlig visuel identitet, baseret på vores logo, som i mange år har repræsenteret Ringsted Forsyning.

Den visuelle identitet er lavet ud fra logoet, der afspejler vores tre forsyningsområder vand, spildevand og fjernvarme. Bølgerne repræsenterer den flydende og foranderlige form, som vand og ild har, mens de halvåbne cirkler regulerer dem. På sammen vis som vi regulerer vand og varme, når vi enten leverer det til forbrugeren, eller skal håndtere spildevand og returvarme fra forbrugeren.

Genkendelighed

Det er vigtigt for Ringsted Forsyning, at vi bliver genkendt som afsender på vores produkter og ydelser. Det er vigtigt for os, at vi gennem retningslinjerne for design, skaber genkendelighed i forhold til vores overordnede udtryk.

Retningslinjer

Derfor har vi også lavet denne side, der skal hjælpe med at skabe rammerne for det visuelle udtryk, som forskellige trykte eller online publikationer kan have, med os som afsender.

Inden for rammerne for grafisk udformning, farver mm., som defineres her på siden, er der rig mulighed for at layoute spændende og kreativt tilpasset det, som egner sig til formålet og rammer målgruppen.

 • Billede af en håndholdt smartphone fra pexels.com

  Fjernvarme i Benløse

  Fjernvarme i Benløse Har du interesse i fjernvarme i Benløse? Vi undersøger lige nu, om der er stor nok interesse for fjernvarme i Benløse til, at vi kan udvide fjernvarmenettet hertil. Vi [...]

 • Billede fra pexels.com - mand kigger på ipad og drikker kaffe

  Vild med vilje

  Vilde ideer bliver til vild natur Hos Ringsted Forsyning har vi gået og sået blomsterfrø på mange af vores græsarealer. Og hvorfor nu det? Det kan du høre Kim fortælle om lige her! Vi [...]

 • pige drikker vand fra et glas fra pexels.com

  Ingen pesticider i drikkevandet i Ringsted

  Drikkevandskvalitet Ringsted Forsyning leverer drikkevand uden pesticider Ringsted er placeret ovenpå nogle store grundvandsreservoirer (det vil sige store underjordiske ’søer’ med grundvand). Det er vigtigt, at vi sørger for, at der er [...]

vandlogo i hvid

VAND

I Ringsted Vand er vandet stadig så rent, at vi ikke behøver at underkaste det kemisk behandling, før det sendes ud til forbrugerne.

Læs mere om vand
Spildevandslogo i hvid

SPILDEVAND

Når du skyller ud i toilettet, tager dit morgenbad eller hælder kartoffelvand i vasken, bliver vand til spildevand.

Læs mere om spildevand
Fjernvarmelogo i hvid

VARME

Fjernvarme er en af de energiformer, vi har, der skaber mindst forurening. Få gode råd til et fornuftigt varmeforbrug her.

Læs mere om varme