Farver

Farver og farvekoder

Subbrands

Vi har opdelt vores design i tre subbrands: vand, spildevand og fjernvarme.

For hvert subbrand er der forskellige farver og grafiske formelementer.

Under farver og grafiske formelementer i menuen, kan du se de forskellige subbrands design.

Farveskema

Farvene angivet i farveskemaet angiver både primær-, sekunder- og tærtierfarver.

For primærfarver gælder det, at det kun er disse farver, som må indgå i vores logo. Det betyder også, at disse tre farver, naturligt vil være de hyppigst anvendte, og at alle tre farver skal anvendes, når du designer materiale, der skal repræsentere den samlede forsyning.

Relaterer dit design sig kun til fx spildevand, da skal primærfarven for spildevand anvendes. Sekundær farverne under ”GUL (spildevand)” (se sekundær farver), kan der frit vælges i mellem i dit design om spildevand. Relaterer dit design sig kun til vand, da skal primærfarven for vand anvendes. Sekundær farverne for vand, kan frit anvendes osv.

For tertiære farver gælder det, at de kun må anvendes i kampagner og til design, som skal bruges ved events.

Farvernes farvekoder er angivet ved hver farve i farveskemaet.

Du kan downloade vores farveskema her: Ringsted Forsyning farveskema

Skriftfarver og skrifttype

Vi anvender Arial som standard skrifttype.

Generelt skal der anvendes sort, som standardfarve til skrift. Dette medmindre andet er angivet, som f.eks. den grå farve i vores logo. Du må også gerne anvende skriftfarven hvid, hvis dette anvendes oven på en baggrundfarve, hvor sort ikke kan ses. Det er ikke tilladt at anvende skriftfarver udover grå, hvid og sort i generelle designs og publikationer.

 • Billede fra pexels.com - mand kigger på ipad og drikker kaffe

  Fugleperspektiv

  Vandrefalken kommer (måske) snart til Ringsted Ringsted Kommune og Ringsted Forsyning har indgået et samarbejde om at få opsat en redekasse til vandrefalke på skorstenen ved Rønnedevej 7. Arbejdet er udført af [...]

 • Billede af en håndholdt smartphone fra pexels.com

  Ny varmepumpe

  Stor ny varmepumpe idriftsat Mere grøn varme til Ringsted Med Coronapandemi som bagtæppe, med deraf følgende forsinkelse på maskinleverancer fra bl.a. Italien og Tjekkiet samt andre udfordringer, har Ringsted Fjernvarme - sammen [...]

 • Billede fra pexels.com - mand kigger på ipad og drikker kaffe

  Kalkknuserforsøg – hvordan gik det?

  Opsummering på testforsøg med Kalkknuser Hvordan gik det med kalkknuserforsøg i Ringsted og Vigersted? Om Ringsted Forsyning igangsætter at reducere kalkfældning, undersøges p.t. i Forsyningen. Vi er grundige og derfor tager det [...]

vandlogo i hvid

VAND

I Ringsted Vand er vandet stadig så rent, at vi ikke behøver at underkaste det kemisk behandling, før det sendes ud til forbrugerne.

Læs mere om vand
Spildevandslogo i hvid

SPILDEVAND

Når du skyller ud i toilettet, tager dit morgenbad eller hælder kartoffelvand i vasken, bliver vand til spildevand.

Læs mere om spildevand
Fjernvarmelogo i hvid

VARME

Fjernvarme er en af de energiformer, vi har, der skaber mindst forurening. Få gode råd til et fornuftigt varmeforbrug her.

Læs mere om varme