Sct. Bendtsgade

Status på hvor vi er i projektet nu

Sct. Bendtsgade er åben for trafik

Sct. Bendtsgade er asfalteret og igen åben for trafik. Vejen har været åbnet i juleferien, med jernplader og grus henover den nye brolægning ved rundkørslen. Dette har vi gjort for at skåne den nye belægning, som er sat i beton og skal have ro til at hærde helt op.

Tilbage er kun, at der i første uge af januar skal graves i fortovet ud for Sct. Bendts Blomster for at reparere en stikledning – og senere skal der repareres en brønd i fortovet ud for Flügger.

Amtstue Allé og Klostervænget

Midt i februar begynder Boligselskabet Sjælland at renovere Amtstue Allé 21 – derfor er separatkloakeringsprojektets sidste to etaper på Klostervænget og Amtstue Allé blevet byttet rundt, så de ”tunge” anlægsaktiviteter på Amtstue Alle, som kræver kørsel med store lastbiler og maskiner kan afvikles inden da.
Når arbejdet på Amtstue Allé er afsluttet ved udgangen af februar kommer turen til Klostervænget, hvor der skal etableres ny vandledning og separatkloakeres.

KONTAKT VORES KOMMUNIKATIONSANSVARLIGE

Tlf: 69 89 80 24

Mail: som@ringstedforsyning.dk

vandlogo i hvid

VAND

I Ringsted Vand er vandet stadig så rent, at vi ikke behøver at underkaste det kemisk behandling, før det sendes ud til forbrugerne.

Læs mere om vand
Spildevandslogo i hvid

SPILDEVAND

Når du skyller ud i toilettet, tager dit morgenbad eller hælder kartoffelvand i vasken, bliver vand til spildevand.

Læs mere om spildevand
Fjernvarmelogo i hvid

VARME

Fjernvarme er en af de energiformer, vi har, der skaber mindst forurening. Få gode råd til et fornuftigt varmeforbrug her.

Læs mere om varme