Ledige stillinger

Koordinator og montør til fjernvarme

Vi tilbyder dig en spændende, afvekslende og udfordrende dagligdag, hvor anlægs-, og driftsopgaver hos fjernvarmeforsyningen er omdrejningspunktet.

Du vil indgå i et driftsteam af dygtige og erfarne teknikere og veksle mellem koordinering af anlægsopgaver og serviceopgaver på vores centraler og ledningsnet, eller ude hos vores kunder.

Du skal være villig til at deltage i virksomhedens rådighedsvagt. Det er derfor en forudsætning for din ansættelse, at du har gyldigt kørekort til personbil kategori B.

Læs mere og ansøg her:

Koordinator og montør fjernvarme

Grafisk illustration af mikroskop og medarbejder
 • Billede af en håndholdt smartphone fra pexels.com

  Fjernvarme i Benløse

  Fjernvarme i Benløse Har du interesse i fjernvarme i Benløse? Vi undersøger lige nu, om der er stor nok interesse for fjernvarme i Benløse til, at vi kan udvide fjernvarmenettet hertil. Vi [...]

 • Billede fra pexels.com - mand kigger på ipad og drikker kaffe

  Vild med vilje

  Vilde ideer bliver til vild natur Hos Ringsted Forsyning har vi gået og sået blomsterfrø på mange af vores græsarealer. Og hvorfor nu det? Det kan du høre Kim fortælle om lige her! Vi [...]

 • pige drikker vand fra et glas fra pexels.com

  Velkommen til nye forbrugere i Sneslev og Nordrup

  Velkommen til Nordrup og Sneslev vandværk lægges sammen med Ringsted Vand A/S Ringsted Forsyning byder i det nye år velkommen til Sneslev og Nordrup Vandværk. Vandværkerne er pr. 1. januar 2022 sammenlagt [...]

vandlogo i hvid

VAND

I Ringsted Vand er vandet stadig så rent, at vi ikke behøver at underkaste det kemisk behandling, før det sendes ud til forbrugerne.

Læs mere om vand
Spildevandslogo i hvid

SPILDEVAND

Når du skyller ud i toilettet, tager dit morgenbad eller hælder kartoffelvand i vasken, bliver vand til spildevand.

Læs mere spildevand
Fjernvarmelogo i hvid

VARME

Fjernvarme er en af de energiformer, vi har, der skaber mindst forurening. Få gode råd til et fornuftigt varmeforbrug her.

Læs mere varme