Ny faktura fra Ringsted Forsyning udsendes efter fejl i varmeafregning

I forbindelse med årsafregningen hos Ringsted Forsyning A/S, har teknikken bag årskørslen drillet. Der er derfor genereret en forkert varmeafregning.

Det var muligt for os at stoppe udsendelse af faktura via E-boks, mail og Nemhandel, men desværre ikke via Post Nord med fysisk omdeling. Derfor modtager du/I nu en ny faktura.

Vores faktura er bygget op på dem måde, at det er en samlet opkrævning for både vand, varme- og spildevand. Det betyder, at selvom husstanden ikke har fjernvarmeforsyning, fremsendes der stadig en ny faktura.

Så ja, den er god nok! – beløbet for vand- og spildevandskunder er det samme. For fjernvarmekunder er beløbet korrigeret til det korrekte. Det er derfor den nye faktura, du modtager fra os, som du skal betale. Ikke den gamle.

Bemærk at den nye betalingsdato er d. 8. februar 2021

Vi beklager meget de gener, som det måtte medføre. Har du spørgsmål angående din faktura, er du meget velkommen til at kontakte os:

Via mail: info@ringstedforsyning.dk

Via tlf.: 69 89 80 00

VAGTTELEFONER

Udenfor vore åbningstider kan vores driftsvagter kontaktes på følgende telefonnummer:

Tlf: 69 89 80 00

vandlogo i hvid

VAND

I Ringsted Vand er vandet stadig så rent, at vi ikke behøver at underkaste det kemisk behandling, før det sendes ud til forbrugerne.

Læs mere her
Spildevandslogo i hvid

SPILDEVAND

Når du skyller ud i toilettet, tager dit morgenbad eller hælder kartoffelvand i vasken, bliver vand til spildevand.

Læs mere her
Fjernvarmelogo i hvid

VARME

Fjernvarme er en af de energiformer, vi har, der skaber mindst forurening. Få gode råd til et fornuftigt varmeforbrug her.

Læs mere her