ØSTRE PARKVEJ

Projektet

Ringsted Forsyning foretager løbende renovering af ledningsnettet for at sikre størst mulig driftssikkerhed og undgå utilsigtede afbrydelser på grund af brud.

Projektet har baggrund i Ringsted Forsynings renoveringsplaner, der viser et stort behov for lednings-renovering i området.

Gravearbejdet opstarter i uge 24 juni 2020 og fortsætter indtil primo oktober 2020.
I forbindelse med anlægsprojektet vil der forekomme mindre afbrydelser af fjernvarmeforsyningen.

Projektet omfatter udskiftning af de gamle fjernvarme-hovedledninger til nye ledninger. Alle fjernvarmestik udskiftes til nyt undtagen Østre Parkvej 87 og 82.

Arbejdet vil omfatte:
Opmærkning af ledningers forløb, opgravning af render til ledninger samt optagning af gamle rør. Udlægning og komprimering af 10 cm bundafretningslag og udlægning og svejsning af rør, montage af stikledninger, svejsekontrol, trykprøvning, tilfyldning, komprimering, asfaltering og retablering m.v.

Projektledelse

Ringsted Vand A/S
Tarek Elawad , Ingeniør
Tlf. nr.: 6989 8032
E-mail: tel@ringstedforsyning.dk

Projektet opstart og afslutning

Projektet strækker sig fra Østre Parkvej 69-87 og 62-82.                                            

Udskiftningen foregår i perioden fra juni til september 2020, dog holder vi stille i sommerferie fra uge 29 til og med uge 31. Inden udskiftningen vil du blive kontaktet af en driftsmedarbejder omkring tidspunkt for opgravning og lukning for varme.

Renoveringsplaner af ledninger i Ringsted Kommune

Østre Parkvej er en del af Ringsted Forsynings renoveringsplaner, der viser et stort behov for lednings-renovering i området.

Du kan her se en oversigt over fjernvarmerenoveringen i området:

Fjernvarme

Ringsted Fjernvarme vil etablere nye fordelingsledninger, samt nye fjernvarmestik til de nye konverterede gaskunder. Som led i renoveringen skal der graves i gaden foran din ejendom, eller i selve grunden. Det kan desværre ikke undgås, at gravearbejdet vil kunne genere, men vi vil bestræbe os på, at renoveringen sker så hensynsfuldt som muligt og afsluttes hurtigt, så vand- og fjernvarmeforsyningen kan genoptages. Det vil ligeledes ikke kunne undgås, at der vil forekomme lidt støj i forbindelse med brug af maskinerne. Skulle der mod forventning opstå problemer, er du velkommen til at henvende dig til Ringsted Forsyning.

Informationsbreve

Projektet starter: Informationsbrev maj 2020

  • E1500 LEDNING

    Renovering af e1500 kloakledning under banen ved Korsevænget Ringsted Spildevand renoverer i sommeren 2020 en kloakledning, der er etableret i 1953, som en håndgravet tunnel bestående af specialfremstillede betonelementer. Kloakledningen er den betydeligste kloakledning [...]

  • LIVE STREAM – NY VARMEPUMPE

    OPSÆTNING AF NY VARMEPUMPE Ved at klikke på billedet, bliver du automatisk viderestillet til vores Youtube kanal, hvor du kan følge opsætningen af vores nye varmepumpe live VAGTTELEFONER [...]

  • CORONA VIRUS

    COVID-19: Ringsted Forsyning lukker Ringsted Forsynings administration er lukket for besvarelse af henvendelser ved fremmøde samt telefonisk for alle ikke-kritiske situationer indtil d. 8. juni 2020. Baggrunden for det er, at alle offentligt ansatte, [...]

KONTAKT VORES KOMMUNIKATIONSANSVARLIGE

Tlf: 69 89 80 24

E-mail

VAND

I Ringsted Vand er vandet stadig så rent, at vi ikke behøver at underkaste det kemisk behandling, før det sendes ud til forbrugerne.

Læs mere her

SPILDEVAND

Når du skyller ud i toilettet, tager dit morgenbad eller hælder kartoffelvand i vasken, bliver vand til spildevand.

Læs mere her

VARME

Fjernvarme er en af de energiformer, vi har, der skaber mindst forurening. Få gode råd til et fornuftigt varmeforbrug her.

Læs mere her