Østre Parkvej

Projektet

Ringsted Forsyning foretager løbende renovering af ledningsnettet for at sikre størst mulig driftssikkerhed og undgå utilsigtede afbrydelser på grund af brud.

Projektet har baggrund i Ringsted Forsynings renoveringsplaner, der viser et stort behov for lednings-renovering i området.

Gravearbejdet opstarter i uge 24 juni 2020 og fortsætter indtil primo oktober 2020.
I forbindelse med anlægsprojektet vil der forekomme mindre afbrydelser af fjernvarmeforsyningen.

Projektet omfatter udskiftning af de gamle fjernvarme-hovedledninger til nye ledninger. Alle fjernvarmestik udskiftes til nyt undtagen Østre Parkvej 87 og 82.

Arbejdet vil omfatte

Opmærkning af ledningers forløb, opgravning af render til ledninger samt optagning af gamle rør. Udlægning og komprimering af 10 cm bundafretningslag og udlægning og svejsning af rør, montage af stikledninger, svejsekontrol, trykprøvning, tilfyldning, komprimering, asfaltering og retablering m.v.

Projektledelse

Ringsted Vand A/S
Tarek Elawad , Ingeniør
Tlf. nr.: 6989 8032
E-mail: tel@ringstedforsyning.dk

Projektet opstart og afslutning

Projektet strækker sig fra Østre Parkvej 69-87 og 62-82.                                            

Udskiftningen foregår i perioden fra juni til september 2020, dog holder vi stille i sommerferie fra uge 29 til og med uge 31. Inden udskiftningen vil du blive kontaktet af en driftsmedarbejder omkring tidspunkt for opgravning og lukning for varme.

Renoveringsplaner af ledninger i Ringsted Kommune

Østre Parkvej er en del af Ringsted Forsynings renoveringsplaner, der viser et stort behov for lednings-renovering i området.

Du kan her se en oversigt over fjernvarmerenoveringen i området:

Fjernvarme

Ringsted Fjernvarme vil etablere nye fordelingsledninger, samt nye fjernvarmestik til de nye konverterede gaskunder. Som led i renoveringen skal der graves i gaden foran din ejendom, eller i selve grunden. Det kan desværre ikke undgås, at gravearbejdet vil kunne genere, men vi vil bestræbe os på, at renoveringen sker så hensynsfuldt som muligt og afsluttes hurtigt, så vand- og fjernvarmeforsyningen kan genoptages. Det vil ligeledes ikke kunne undgås, at der vil forekomme lidt støj i forbindelse med brug af maskinerne. Skulle der mod forventning opstå problemer, er du velkommen til at henvende dig til Ringsted Forsyning.

Informationsbreve

Projektet starter: Informationsbrev maj 2020

 • Billede af en håndholdt smartphone fra pexels.com

  Ny varmepumpe

  Stor ny varmepumpe idriftsat Mere grøn varme til RingstedMed Coronapandemi som bagtæppe, med deraf følgende forsinkelse på maskinleverancer fra bl.a. Italien og Tjekkiet samt andre udfordringer, har Ringsted Fjernvarme - sammen med en lang [...]

 • Billede fra pexels.com - mand kigger på ipad og drikker kaffe

  Kalkknuserforsøg – hvordan gik det?

  Opsummering på testforsøg med Kalkknuser Hvordan gik det med kalkknuserforsøg i Ringsted og Vigersted? Om Ringsted Forsyning igangsætter at reducere kalkfældning, undersøges p.t. i Forsyningen. Vi er grundige og derfor tager det [...]

 • Billede fra pexels.com - mand kigger på ipad og drikker kaffe

  Ny faktura fra Ringsted Forsyning

  Ny faktura fra Ringsted Forsyning udsendes efter fejl i varmeafregning I forbindelse med årsafregningen hos Ringsted Forsyning A/S, har teknikken bag årskørslen drillet. Der er derfor genereret en forkert varmeafregning. Det var [...]

KONTAKT VORES KOMMUNIKATIONSANSVARLIGE

Tlf: 69 89 80 24

Mail: som@ringstedforsyning.dk

vandlogo i hvid

VAND

I Ringsted Vand er vandet stadig så rent, at vi ikke behøver at underkaste det kemisk behandling, før det sendes ud til forbrugerne.

Læs mere her
Spildevandslogo i hvid

SPILDEVAND

Når du skyller ud i toilettet, tager dit morgenbad eller hælder kartoffelvand i vasken, bliver vand til spildevand.

Læs mere her
Fjernvarmelogo i hvid

VARME

Fjernvarme er en af de energiformer, vi har, der skaber mindst forurening. Få gode råd til et fornuftigt varmeforbrug her.

Læs mere her