VORES PERSONDATAPOLITIK

Sådan passer vi på dine oplysninger

I Ringsted Forsyning bliver personfølsomme oplysninger, der er indhentet elektronisk eller fysisk f.eks. pr. brev, mail, personligt, mundtligt eller telefonisk, behandlet sikkert og fortroligt af hensyn til din retssikkerhed i henhold til persondataloven, samt den nye persondataforordning.

Da vi har registreret oplysninger om dig, er det fordi du enten er kunde hos os eller tidligere har været kunde hos os. Derfor vil vi gerne dele vores persondatapolitik med dig, så du kan se, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Den 25. maj 2018 træder ny europæisk persondataforordning i kraft

Personhenførbare – og personrelaterede oplysninger, vil efter ny EU lovgivning også omfatte e-mail adresse, fødselsdag, CVR-nummer, nummerplade med mere. Alle oplysninger skal behandles fortroligt og Ringsted Forsyning vil behandle dine oplysninger sikkert og fortroligt.

Personfølsomme oplysninger slettes efter minimum 5 år

Der må efter persondataloven ikke indsamles flere oplysninger om kunderne, end højst nødvendigt. Dette skal forhindre unødvendig ophobning af personfølsomme oplysninger. De indsamlede oplysninger skal slettes, når de ikke længere er nødvendige for os som forsyning, eller senest efter 5 år.

Når vi indsamler personfølsomme oplysninger om dig som kunde, skal formålet derfor være sagligt og klart.

Ringsted Forsynings kunders personfølsomme oplysninger videregives kun ved samtykke med dig/kunden, efter persondatalovens forskrifter af sikkerhedsmæssige hensyn.

Personfølsomme oplysninger kan indsamles af private virksomheder, og kan videregives til skattemyndigheder og offentlige myndigheder, hvis det kræves af dem jf. persondataloven.

Du tænker, hvilke oplysninger har Ringsted Forsyning og hvordan anvendes disse?

Når du oprettes, eller i sin tid blev oprettet som kunde hos os, fik vi dit navn, din adresse og evt. cpr.nr og e-mail adresse. Således kan vi afsende forbrugsafregning til dig, ud fra de målerdata vi modtager enten fra dig direkte eller elektronisk.

Vi fjernaflæser dine målerdata for at forbrugsaflæse og driftsoptimere.

Med dine kundedata, kan vi tilsvarende sende relevant information til dig, eksempelvis om projekter som skal iværksættes i dit forsyningsområde eller brud på ledninger mv. som skal udbedres i dit forsyningsområde, eller berører dig specifikt. Dette sker via E-boks, e-mail eller sms, og i enkelte tilfælde ved telefonisk henvendelse.

Øvrige henvendelser, eksempelvis mail og brevkorrespondance om fejl, mangler mv., som kan have relevans for vores ledningssystem, de behandles som en hændelse i ledningssystemet.

Ved tilmelding til nyhedsbreve registrerer vi din e-mail adresse samt IP adresse. Vi bruger et system, som vi har fuld tillid til. Systemet er også omfattet af den nye persondatalov og lever fuldt op til disse regler. E-mail adressen videregives ikke til andre, og opbevares kun tilgængeligt i systemet for Ringsted Forsyning.

KONTAKT VORES KOMMUNIKATIONSANSVARLIGE

Tlf: 69 89 80 24

E-mail

VAND

I Ringsted Vand er vandet stadig så rent, at vi ikke behøver at underkaste det kemisk behandling, før det sendes ud til forbrugerne.

Læs mere her

SPILDEVAND

Når du skyller ud i toilettet, tager dit morgenbad eller hælder kartoffelvand i vasken, bliver vand til spildevand.

Læs mere her

VARME

Fjernvarme er en af de energiformer, vi har, der skaber mindst forurening. Få gode råd til et fornuftigt varmeforbrug her.

Læs mere her