Sletning

Sådan slettes dine data

Dine personoplysninger slettes, når der ikke længere er et sagligt formål med deres fortsatte opbevaring. Her ses en række eksempler herpå:

 • Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden jf. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 1 år.
 • Oplysninger indsamlet i forbindelse med at du benytter vores kontaktformular, jf. pkt. 2.2 slettes som udgangspunkt efter, at det forhold, som henvendelsen vedrører, er håndteret.
 • Oplysninger indsamlet i forbindelse med dit kundeforhold, jf. pkt. 2.3 slettes som udgangspunkt senest 3 år efter, at du er flyttet. Oplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare i henhold til bogføringsloven slettes dog tidligst 5 år efter udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne relaterer sig til.
 • Oplysninger indsamlet i forbindelse med at du benytter vores selvbetjeningsløsning, jf. pkt. 2.4 slettes som udgangspunkt senest 3 år efter, at du er flyttet. Oplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare i henhold til bogføringsloven slettes dog tidligst 5 år efter udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne relaterer sig til.
 • Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores SMS Tjeneste, jf. pkt. 2.5 slettes senest [2 år] efter, at du har afmeldt dig tjenesten eller vi får oplysninger om, at du er fraflyttet adressen.
 • Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

Du finder informationer om punkterne, som refereres til i dette afsnit, ved at åbne dokumentet med detaljerede oplysninger via dette link: Detaljerede oplysninger om persondata 

 • Billede af en håndholdt smartphone fra pexels.com

  Fjernvarme i Benløse

  Fjernvarme i Benløse Har du interesse i fjernvarme i Benløse? Vi undersøger lige nu, om der er [...]

 • Billede fra pexels.com - mand kigger på ipad og drikker kaffe

  Vild med vilje

  Vilde ideer bliver til vild natur Hos Ringsted Forsyning har vi gået og sået blomsterfrø på mange af vores [...]

 • pige drikker vand fra et glas fra pexels.com

  Velkommen til nye forbrugere i Sneslev og Nordrup

  Velkommen til Nordrup og Sneslev vandværk lægges sammen med Ringsted Vand A/S Ringsted Forsyning byder i det [...]

vandlogo i hvid

VAND

I Ringsted Vand er vandet stadig så rent, at vi ikke behøver at underkaste det kemisk behandling, før det sendes ud til forbrugerne.

Læs mere om vand
Spildevandslogo i hvid

SPILDEVAND

Når du skyller ud i toilettet, tager dit morgenbad eller hælder kartoffelvand i vasken, bliver vand til spildevand.

Læs mere om spildevand
Fjernvarmelogo i hvid

VARME

Fjernvarme er en af de energiformer, vi har, der skaber mindst forurening. Få gode råd til et fornuftigt varmeforbrug her.

Læs mere om varme