Status på projektet

Hvor er vi lige nu?

Som du nok har bemærket, er vi nu gået i gang med ledningsrenoveringen i Skolegade. Vi er lidt forsinkede med processen, hvilket skyldes, at der foregik noget andet gravearbejde i fortovet via Fibia. Det er desværre ikke muligt for os, at grave ledninger samtidigt med fibernet. Når der etableres fibernet, skal gravearbejdet udføres på langs med fortovet. Og når vi graver ledninger til f.eks. vand og varme, skal der graves på tværs.

De gamle vandledninger er af støbejern og derfor meget skrøbelige. Samtidig ligger de også i vejen for de andre ledninger, som vi skal renovere. Derfor starter vi ud med vandet. Der vil blive gravet i den nordlige side af Skolegade og afspærringen vil være cirka 50 meter. Arbejdsområdet vil blive rykket en ”rørlængde” af gangen – svarende til 12 meter – op mod Bøllingsvej. Det forventes at tage fire uger, førend vi når til Bøllingsvej.

KONTAKT VORES KOMMUNIKATIONSANSVARLIGE

Tlf: 69 89 80 24

Mail: som@ringstedforsyning.dk

vandlogo i hvid

VAND

I Ringsted Vand er vandet stadig så rent, at vi ikke behøver at underkaste det kemisk behandling, før det sendes ud til forbrugerne.

Læs mere om vand
Spildevandslogo i hvid

SPILDEVAND

Når du skyller ud i toilettet, tager dit morgenbad eller hælder kartoffelvand i vasken, bliver vand til spildevand.

Læs mere om spildevand
Fjernvarmelogo i hvid

VARME

Fjernvarme er en af de energiformer, vi har, der skaber mindst forurening. Få gode råd til et fornuftigt varmeforbrug her.

Læs mere om varme