Tilslutning

Tilslutning til kloak

Når der separatkloakeres i tidligere fælleskloakerede områder skal grundejer selv adskille regn- og spildevand på egen grund, hvis dette ikke er gjort og tilslutte til de nye stik. Der gives en frist på 6 måneder efter afslutning af forsyningens anlægsarbejde.

Der opkræves ikke tilslutningsbidrag, da ejendommene tidligere er opkrævet tilslutningsbidrag for fællessystemet og dermed har ret til afledning af både regn- og spildevand.

Alt kloakarbejdet skal udføres af en autoriseret kloakmester – det er grundejerens sikkerhed for at arbejdet udføres korrekt.

Grundejer må gerne opsamle eller aflede regnvand på egen grund, f.eks. via regnbede eller faskine, hvis nedsivningsforholdene er til det. Bemærk afstandskrav til naboskel, til bygninger mv. Kontakt evt. Ringsted Kommunes Teknik- og Miljøcenter eller en autoriseret kloakmester.

 • Billede af en håndholdt smartphone fra pexels.com

  Fjernvarme i Benløse

  Fjernvarme i Benløse Har du interesse i fjernvarme i Benløse? Vi undersøger lige nu, om der er stor nok interesse for fjernvarme i Benløse til, at vi kan udvide fjernvarmenettet hertil. Vi [...]

 • Billede fra pexels.com - mand kigger på ipad og drikker kaffe

  Vild med vilje

  Vilde ideer bliver til vild natur Hos Ringsted Forsyning har vi gået og sået blomsterfrø på mange af vores græsarealer. Og hvorfor nu det? Det kan du høre Kim fortælle om lige her! Vi [...]

 • pige drikker vand fra et glas fra pexels.com

  Velkommen til nye forbrugere i Sneslev og Nordrup

  Velkommen til Nordrup og Sneslev vandværk lægges sammen med Ringsted Vand A/S Ringsted Forsyning byder i det nye år velkommen til Sneslev og Nordrup Vandværk. Vandværkerne er pr. 1. januar 2022 sammenlagt [...]

BETALING

Takstoversigter for 2021 kan du hente her

Se vores takstoversigt

vandlogo i hvid

VAND

I Ringsted Vand er vandet stadig så rent, at vi ikke behøver at underkaste det kemisk behandling, før det sendes ud til forbrugerne.

Læs mere om vand
Spildevandslogo i hvid

SPILDEVAND

Når du skyller ud i toilettet, tager dit morgenbad eller hælder kartoffelvand i vasken, bliver vand til spildevand.

Læs mere om spildevand
Fjernvarmelogo i hvid

VARME

Fjernvarme er en af de energiformer, vi har, der skaber mindst forurening. Få gode råd til et fornuftigt varmeforbrug her.

Læs mere om varme